buscarclockfile-text2location2notificationprinterwrench
+421 (2) 2081 2112 , 0903 400 656 (Po–Pi 9:00–17:30)
0

Zásady používania súborov cookies

  1. Spoločnosť realshop.sk, s.r.o., so sídlom Galvaniho ul. 17/C, 821 04 Bratislava, IČO: 50 262 131, registrovaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 111155/B ako prevádzkovateľ osobných údajov používa na webovej stránke realshop.sk súbory cookies.
  1. Cookies používame za účelom merania návštevnosti webových stránok a na zlepšovanie spôsobu fungovania našich webových stránok a prispôsobovanie zobrazovania našich webových stránok vo Vašich zariadeniach. Tieto cookies používame na základe oprávneného záujmu spoločnosti v súlade s ustanovením § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej ako „Zákon“).
  1. Čo je cookie?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý náš web ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jeho prehliadaní. Umožňuje to nášmu webu na určitú dobu zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad prihlasovacie meno, preferovaný jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania, takže ich pri ďalšej návšteve nemusíte opätovne uvádzať.

 

  1. Ako používame súbory cookie?

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah. Na našich stránkach môžu byť použité dočasné a trvalé cookies. Dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení, kým stránku neopustíte. Trvalé cookies zostávajú na vašom zariadení do uplynutia ich platnosti alebo do ručného vymazania. Doba, počas ktorej si informácie ponechávame, závisí od typu súborov cookie.

Na našich stránkach používame nasledovné typy súborov cookies:

  • Základné cookies , ktoré sú nevyhnutné pre poskytnutie prístupu na naše webové stránky;
  • Funkčné cookies , ktoré sú rozhodujúce pre správne fungovanie našich webových stránok (ak sú tieto cookies zakázané, naše webové stránky nemusia fungovať správne).
  1. Komu získané údaje sprístupňujeme?
    • 5.1 Google Analytics

Údaje, ktoré získame od vás prostredníctvom súborov cookies, môžu byť sprístupnené prevádzkovateľovi služieb a platformy Google.

Zhromaždené súbory cookies sú spracúvané prostredníctvom:

  • služby Google Analytics, ktoré prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphiteatre parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Služba Google Analytics používa súbory cookies, ktoré sú textovými súbormi umiestnenými vo vašom počítači, aby pomohli webovému serveru analyzovať, ako používatelia používajú danú webovú stránku. Informácie generované súbormi cookies o používaní webovej stránky sú obvykle prenesené na server Google v USA, kde sú aj uložené. Ak je však na webovej stránke aktivovaná anonymizácia IP, Vaša IP adresa bude anonymizovaná spoločnosťou Google a ostane uložená v priestore EÚ a EZVO.  K prenosu osobných údajov do tretej krajiny spoločnosti Google Inc. v Spojených štátoch amerických dochádza v súlade s článkom 45 Nariadenia GDPR, t.j. na základe toho, že táto spoločnosť je certifikovaným účastníkom rámca – „EU-USA Privacy Shield

Spoločnosť Google používa v mene prevádzkovateľa webovej stránky zhromaždené informácie na posúdenie používania našej webovej stránky, na zostavenie prehľadov o aktivite našej webovej stránky a na poskytovanie ďalších služieb súvisiacich s používaním našej webovej stránky. IP adresa odoslaná vaším prehliadačom v rámci služby Google Analytics sa nebude spájať s inými údajmi spoločnosti Google. Používanie súborov cookies môžete odmietnuť výberom príslušných nastavení vo vašom prehliadači, avšak berte, prosím, na vedomie, že ak tak urobíte, nebudete mať možnosť využiť plnú funkčnosť našej webovej stránky. Spoločnosti Google môžete tiež zabrániť v zhromažďovaní údajov generovaných súbormi cookies a súvisiacich s používaním našej webovej stránky (vrátane vašej IP adresy) a spracovaním týchto údajov stiahnutím a inštaláciou rozšírenia prehliadača dostupného na nasledujúcom odkaze https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Ďalšie informácie o podmienkach používania a ochrane osobných údajov nájdete na stránke https://www.google.com/analytics/terms/sk.html  

Bližšie informácie o tom Ako používa spoločnosť Google súbory cookie . Pozrite si aj zoznam  typov súborov cookie, ktoré Google používa , a prečítajte si o tom, ako spoločnosť Google a jej partneri tieto súbory cookie používajú v  inzercii . Pozrite si aj  pravidlá ochrany osobných údajov , ktoré vysvetľujú, ako Google chráni pri používaní súborov cookie Vaše osobné údaje a iné informácie.

  1. Ako odmietnuť používanie súborov cookies?

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení. Súbory cookies je možné pomocou Vášho webového prehliadača odmietnuť alebo nastaviť používanie len niektorých súborov cookies.

Informácie o prehliadačoch a o spôsobe nastavenia predvolieb pre súbory cookie môžete nájsť na nasledujúcich webových stránkach:

  1. Vaše práva súvisiace s ochranou osobných údajov vo vzťahu ku Cookies

V súvislosti so spracúvaním osobných údajov, máte podľa Zákona právo:

  • požadovať od nás potvrdenie o tom, či spracúvame Vaše osobné údaje, a ak spracúvame Vaše osobné údaje, tak máte právo na prístup k týmto osobným údajom,
  • požadovať informáciu o tom, ktoré osobné údaje o Vás spracúvame, na aký účel spracúvame Vaše osobné údaje, dobe ich uchovávania,
  • na opravu Vašich nesprávne uvedených osobných údajov a ich aktualizáciu, prípadne doplnenie osobných údajov,
  • na vymazanie osobných údajov, pričom tieto osobné údaje na Vaše požiadanie bezodkladne vymažeme, ak už nie sú potrebné pre účel, na ktoré sa získali alebo spracúvali; alebo ak sme získali osobné údaje protizákonne; alebo ak nám taká povinnosť vyplýva zo Zákona alebo iných všeobecne záväzných právnych predpisov vrátane medzinárodných zmlúv, ktorými je Slovenská republika viazaná,
  • na obmedzenie spracúvania osobných údajov, v prípadoch, keď namietnete správnosť osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame, alebo sme využili Vaše osobné údaje protizákonne,
  1. Cookies, ktoré na našich webových stránkach používame:

Typ

Názov

Popis

Platnosť

Cookies tretích strán

Google Analytics

 

 

Analytické a štatistické účely

 

 

Podľa nastavenia Vášho prehliadača, prípadne do odstránenia